Culinair genieten in Stein

voor ieder wat wils

Voor een lekker hapje en drankje voor, tijdens, of na afloop van een mooie wandeling ben je in Stein op de juiste plek. Vele gezellige terrasjes wachten op jou. Uitgebreid ontbijten, lunchen of dineren kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, uit eten in Stein is altijd fijn!

Eten en drinken in Stein

Op bezoek bij de brouwer

Brouwerij de Fontein

Brouwerij De Fontein is een kleinschalige, ambachtelijke brouwerij met een sfeervol proeflokaal en terras. Zo kunt u hier genieten huisgemaakte producten zoals: speciaalbieren, likeuren, vlaai, appelsap en bostelbrood. De Fontein biedt de gelegenheid om op ontspannen en toch leerzame manier kennis te maken met alle verschillende producten en activiteiten.

Meer informatie over Brouwerij de Fontein
Sven Kools
Sven Kools Genieten van een Bib Gourmand in Elsloo

Ben jij een fijnproever? Verwen je smaakpapillen dan eens bij restaurant Kasteel Elsloo. In 2016 werd de kwaliteitskeuken bekroond met een Michelin Bib Gourmand. Dus kom snel proeven!

Op bezoek bij het Wijnhuis

Wijnhuis van der Avert

Wijnhuis van der Avert is gespecialiseerd in Limburgse wijnen, en kan een breed assortiment Limburgse wijnen via de webshop aanbieden. Ook bieden wij wijnproeverijen aan, zowel in ons gezellige proeflokaal in Elsloo als op locatie. Verblijft men met een groep op een mooie locatie in Zuid-Limburg, dan is het mogelijk om ter plekke een aangename wijnproeverij van Limburgse wijnen te verzorgen.

Meer informatie over Wijnhuis van der Avert

Hap & Stap Stein

In de groene gemeente Stein kun je culinair genieten combineren met een leuke wandeling. Wandel samen met je vrienden, familie of collega's eens de 'Hap & Stap Stein' route, een gezellige wandeltocht waarbij u op meerdere locaties van een heerlijke amuse kunt genieten.

Meer over Stein

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website