Koffieconcert Clarinet Choir Weert met The Strings in Stein

Stein Bezoek website

Koffieconcert Clarinet Choir Weert met The Strings in Stein

Koffieconcert Clarinet Choir Weert met The Strings in Stein MFC De Grous, Heerstraat-Centrum 38, SteinStein Naar de website
Na het succesvolle duoconcert in Weert in 2018 geven Clarinet Choir Weert en Mandoline Ensemble The Strings dit jaar gezamenlijk een koffieconcert in Stein en wel op zondag 26 mei om 11.00 uur in MFC De Grous, Heerstraat-Centrum 38.

De entree is gratis; vrije gaven zijn welkom.
Beide ensembles zullen een deel van het concert verzorgen en daarnaast wordt ook een tweetal nummers gezamenlijk ten gehore gebracht, waaronder In the Mystic Land of Egypt van de Engelse componist Albert Ketèlbey. Clarinet Choir Weert (1986), het klarinetensemble van Rick Weert, staat onder leiding van oprichter John van Peij en bestaat uit een twintigtal klarinettisten en twee slagwerkers. Mandoline Ensemble The Strings (1976) staat sinds de oprichting onder leiding van Annemie Hermans, die zelf ook meespeelt. Verder bestaat dit ensemble uit professionele musici en daarnaast op hoog niveau spelende amateurgitaristen en -mandolinespelers.
Informatie: www.clarinetchoirweert.nl en www.thestrings-stein.nl

Overzicht

Data
Contact
MFC De Grous, Heerstraat-Centrum 38, Stein, Stein

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website