Conincx Pop

Elsloo Bezoek website

Conincx Pop

Conincx Pop Festivalterrein Westelijke KanaalwegElsloo 0639295918 Naar de website
Nog even en het is weer zover: de 37ste editie van Conincx Pop. Conincx Pop is een gratis pop/rock festival dat dit jaar op 6 juli zal plaatsvinden. In 2019 wordt het voor de 37e keer aan de oevers van de Maas te Elsloo georganiseerd.

Helemaal uit Zuid Afrika komen de Make-Overs; een duo, maar ondanks dat worden ze wel eens de ‘hardste band’ van Zuid Afrika genoemd. Uit eigen land verwelkomen we een oude rot in het vak, niemand minder dan Hans Dulfer, maar dan nu in de hoedanigheid van Dulfer Plays Blues. Bekend, maar nu even wat anders, helemaal ‘in to the blues’. Ook uit eigen land, zelfs uit Limburg; Blackbird  het alter ego van singer-songwriter Merel Koman. Ook uit Limburg de jonge band KRAS. Nog jong, maar zeker talentvol.

Uit het Verenigd Koninkrijk verwelkomt de organisatie graag Curse of Lono en Future Dub Orchestra. Curse of Lono, een band met hele mooie nummers, maar nog onvoldoende ontdekt hoe goed! Future Dub Orchestra maakt elektronica en dub op een swingende wijze vanuit hun thuisbasis, hoe kan het ook anders, Bristol. Uit Duitsland komt Wucan. Ze spelen krautrock en de dwarsfluit wordt ook niet geschuwd.

Als laatste act die dit mooie rijtje afsluit is Le Butcherettes uit Mexico. Nee, geen traditionele klanken uit Midden-Amerika maar onvervalste garage-punk, maar ook met uitspattingen alle kanten op. Je wordt regelmatig op het verkeerde been gezet door deze twee dames en twee heren. Hun spectaculaire en extravagante optredens maken soms de tongen los!

Nou, al met al, weer een mooie mengeling van stijlen. Kom en laat je weer meenemen door al deze muzikale klanken aan de vertrouwde locatie aan de Maas in Elsloo. Dit alles op zaterdag 6 juli, vanaf 14:00 uur. Raadpleeg de website of volg Conincx Pop op facebook, instagram of twitter voor het laatste nieuws.

Overzicht

Data
Contact
Festivalterrein Westelijke Kanaalweg, Elsloo
0639295918

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website